Doskočice - Quips

Saznajte sve moje tajne,strahove,uspjehe,padove i još ponešto. Zađite u najmračnije dijelove moga uma i najsvjetlije tačke moje komične intime!

18.12.2013.

doskočica #40.. o dosad ne taknutim temama

Mislim da imam manjka testosterona tj. ovih muških hormona ,na dijelu obraza brada mi upšte ne raste .ne znam jeli to povezano ali prisutan je samo tanki sloj žutih dlačica koje sam viđao kod nekih na dlanovima.

Još jedan znak imam manjaka je to da mi kosa brzo raste a oni sa viškom testosterona su uglavnom ćelavi.Pravi mužijaci.Spremni na velike serije i maratone sa suprotnim polom u međusobnom hrvačkom zahvatu strasti.

Definicija seksa ,pa to je jedan iritantno ,ponavljajući, životinjski nagon čiji vrhunac nije na sredini nego na kraju.

A sasvim drugo je vođenje ljubavi ,tu već ide suptilnija definicija, kao npr:

To je strastveno,uzbudljiva spajanja tijela.

Ne znam baš puno o tome ,to su neke moje definicije bez velikg (čitaj nikakvog) iskustva i prakse.

Eh da nastavimo priču o testosteronu.Primjetio sam kod onih koji ga prekomjerno imaju, da izuzetno vile brzinu i aute,što nije karakteristično za mene.Zatim oni su obično u teretani,bildaju,itdd a i to mi nije svojstveno.

Ok. Volim trčati,košarku i fudbal al baš ne vidim nikakvog meraka u dizanju nekakvih teških utega gdje je nije isključena  mogućnost ispuštanja određenih zraka iz određenih otvora ljuskog tijela.Mislim što mi to treba,radi nekog snažnog izgleda i koka..

 Znači svi ti utezi,rastezi i gluposti koji imaju zadatak da kao zadivim nekoga od ženske klijantele me podsjećaju na starog pračovjeka koji uokolo diže kamenje i baca ga u nadi da  zadivi  pra-ženu koja loži vatru drvom o drvo kako bi bila večera.

Danas je slično, muškarčine idu u teretane dok dame idu na nadogradnju noktiju.Pa dobro je nemam ništa protiv toga, al kad provedeš dan radeći to ,e onda baš trebaš ići na kratko ispiranje mozga.Čuj vikend provede u smrdljivoj teretani a planine puste zjape. Otišao sam daleko,možda i predaleko, nije to ono što sam htio podcrtati već stvar da se nikako ne uklapam u te tokove i da o svemu mnogo razmišljam,možda to uvijek i nije dobro.

Budući da je sve retrospektivno napisano tako ćemo se vratiti ponovo na temu seksa i otkriti ću vam jednu svoju tajnu:

Znate li kako sam ja u zadnje vrijeme poboljšao svoj seksualni život?

Ne možete ni zamisliti, kupio sam sebi nove zimske rukavice i to kožne..