Doskočice - Quips

Saznajte sve moje tajne,strahove,uspjehe,padove i još ponešto. Zađite u najmračnije dijelove moga uma i najsvjetlije tačke moje komične intime!

22.12.2013.

doskočica #42..Kad porastem biću...

Uvijek su mi  se sviđale riječi  koje  završavaju na  "zam" ali   koje  nisu političke :
sarkazam, orgazam, nihilizam,  idealizam ali to   neće biti tema ovog posta.Naime o čemu se  radi.

Kada su sessiza još kao malog pitali šta u životu želi postati on je bez sumnje odgovorio:
"Kad  narastem  pisaću članke  za ove novine" i sa ponosom podigao Playboy časopis u zrak .Naravno u to doba kao   šestogodišnjak živio je u velikoj djedovoj kući sa još 9 članova obitelji. Nikad nisu utvrdili čije su novine.

Ali  nakon   što je prošlo 17 godina, on je krenuo  sa  pisanjem  svog članka.I koji je zamišljen   ovako :


Niz  njenu napučenu  usnu kotrljala se kap sočnog šoka od  breskve. Promatrala ga kao što ga je,  u uglu gledao užaren kamin.  Vatra iz njenog tijela  je toliko  grijala, da je  bila puno isplativija   od  kupovine bilo kakvog radiatora ili grijalice  a i puno ljepša za oko, pa i za druge vitalne organe.  Taj plamen  koji se širio u  pravcu njegovih golih prsa bio nešto što se ne može opisati  normalnim  riječima  pogotovo za one koji nisu izučavali  predmet  toplotne mašine i uređaji 2..

Privukla mu se kao  kad mačka se povlači  kad ide po krovu. Prilijepila  se svojim tijelom na kome je ,sasvim  slučajno  bio samo jedan mali   končić  tkanine.  Golo, preplanulo tijelo njihalo se, držeći se rukama za  njegov  vrat. Bila je  kao  oluja,  a njegov   čamac je odlično odoljevao  njenim  usijanim,  vjetrovitim  jedrima

Bili su kao jedno. Kao  brod napušten na sred okeana.  Ona je blago otvorenim usnama nagovjestila brodolom.  A onda je slijedio i završni  sjeverac  koji  ih  je  odpuhao sa kreveta.  Njena  valovita i  duga kosa  prekrila  je  cijeli okean.  Uzeli su šok od breskve, pili su ga,  gledajući  jedno  drugo i smijući se kao da je neko nešto provalio.. 
U njegovom zagrljaju je zaspala kao kad brod zaspi u mirnoj luci.


http://24.media.tumblr.com/2351e6930d449d635905f6b76b5d7e76/tumblr_mlikjsQKy01qkzl7oo1_r3_500.gif