beats by dre cheap

Šta ima kod mene_po mjesecima 1 dio

Šta ima kod mene? ako me još itko čita, zahvalio bi se na izdvojenom vremenu. Ovaj blog odavno nije bio dnevnog karaktera.
Pišem dok zvuk pjesme "SALE NAĐ JE umro u snu, neko ruzno sanja, nekom su košmar svitanja"... odavno to nisam slušao ..

Ništa nema, naročitog, u januaru sam bolovao, slavio novu godinu u bolnici,
dijagnoza hipertiroza štitnjače..
u februaru se još, liječio. Uzašao sam iz bolnice sa dosta nerealnim idejama za život, i sa nekim ljudima se zamjerio, izgubio neke drugove, i moguće ljubavi, sve uništio.

Pa se u martu izvinjavao, objašnjavao. Ne znam jel mi iko oprostio, ili sam time ostao obilježen. Svejedno mi je. Ali znam, da to nisam bio ja, upoznao sam sebe i kad ja nisam ja. Postoji i ta faza kod čovjeka, kao pijanstvo,kao opčinjenost. Paziti se treba toga.

U martu i aprilu sam dosta radio, radio. Zaboravljao dane bolne.

Maj je bio okej, miran, ostao sam bez novog ugovora u firmi, zbog recesije i manjka posla ,nije mi produženo. Šta da se radi. Trebam još odmora 2 mjeseca. A obaveze u vezi mastera čekaju, a ja odgadjam.

Juni- ne znam šta donosi, i šta god je bolje mu je da bude dobro. Šala,naravno.

Eto nema ničeg naročitog.  Žene? Zar postoje, danima jednu ne izbacujem iz glave, možda joj je lijepo u mojoj mašti. Meni je sve to tako
svjedno, baš me briga što je i hladna, i vaka i naka. Neću ni da se trudim oko nje. Valjda to treba bit obostrano.
Odjednom dobijem neku ogromnu energiju, kojom bi mogao da uradim sve na svijetu, a onda kasnije sam na nuli, gdje mi se ne ide po čašu vode.

Proći će naravno, sve je onako kako treba, ne očekujem i nikad ništa očekivao nisam, a gle , puno toga sam od života dobio. I ne zahtjevam da ja moram biti sretan. Ili još gore, ne zahtjevam apsolutnu sreću za sebe.
I opet sam pored svega nekako spokojan. Kao da je sve tu, pa i jeste.Sve je na mjestu.


Pozdrav ako ima još neko ko ovo  čita.

Doskočice - Quips
http://doskocice.blogger.ba
26/05/2017 22:10